Пшоно

Пшоно

Пшоно виробляється із злаку під назвою просо. Просо ощищається від верхнього лушпиння та ретельно шліфується. При цьому пшоняна каша зберігає величезну кількість корисних речовин, вітамінів, мікро- і макроелементів та є відмінним джерелом цінних амінокислот, які не синтезуються в організмі людини, але беруть активну участь у всіх життєво важливих процесах.

Вміст білка в пшоні досить високий та прирівнюється до вмісту білка в пшениці — близько 11% за вагою.

Пшоно рекомендують людям з надмірною вагою, тому що воно володіє ліпотропною дією. Крім жиру пшоно виводить токсини та антибіотики з організму.

Переваги   /  Користь   /   Протипоказання    /   Що можна приготувати

*М'яка та розсипчата пшоняна каша.

Пшоно на 100% звільнене від квіткових плівок та оболонок, тому кожна крупинка рівномірно проварюється, а каша виходить ніжною та м'якою.

*Чисті та добірні ядра пшона.

Ефективна очистка сировини гарантує відсутність сміттєвих домішок.

*Збережено максимум корисних речовин:

30% вітаміну В1,  28% магнію,  29% фосфору.

*Без ГМО.

Останні новини

fermer

 Сучасний фермер. Трішки про нас

.