Гречана крупа

Гречана крупа — запорука молодості і досконалості, практично безцінний продукт для здорового харчування.

Види  гречаної крупи:

Ядриця зелена — цілі і надколоті ядра гречки, виробляються з непропареного зерна гречки шляхом  відділення ядра від плодових оболонок;

Ядриця пропарена — цілі і надколоті ядра гречки, пропареного зерна шляхом відділення ядра від плодових оболонок;

Гречаний проділ зелений - розколоті частини ядра гречки. Гречаний проділ виробляється з непропареного зерна гречки шляхом відділення ядра від плодових оболонок.

Гречаний проділ пропарений — розколоті на частини ядра гречки, виготовляється з пропареного зерна шляхом відділення ядра від плодових оболонок.

Зелена (нежарена) гречка                              Пропарена (жарена) гречка

Читати 4899 разів Останнє редагування Вівторок, 11 листопада 2014 08:42

Останні новини

fermer

 Сучасний фермер. Трішки про нас

.